O a mea e a'afia ai le fa'agaioiga masani o le Tensile Testing Machine mo uaea u'amea?

O le uaea uʻamea tensile suʻega masini gaosia e Shandong Drick e masani lava ona faʻaaogaina mo uaea uʻamea, uaea uʻamea, uaea alumini, uaea apamemea ma isi metala ma mea e le o ni metallic i le vevela masani o le siosiomaga tensile, faʻamalosi, punou, sele, tapeina, sae, uta taofi ma isi mea ole su'ega ma au'ili'iliga o mea tau masini.

Matou te iloa ina ia mafai ona faʻataʻitaʻi pe agavaa oloa e gaosia, o le a faʻaaogaina e le kamupanī le masini suʻega o le uaea, ae pe o le masini suʻesuʻe o loʻo faʻaaogaina e iai ni faʻafitauli faʻafitauli e le o iloa e le tagata faʻatautaia, atonu e le talafeagai pe a filifilia eseese. masini su'esu'e na gaosia e meafaitino, sili atu pe itiiti ni eseesega e mafua ai i'uga le moni o le su'ega.

 DRK101 Tensile su'ega masini pc ituaiga

Ona tuʻuina atu lea e Shandong drick i le tagata faʻaoga le tele o faʻafitauli e iloilo, fofo!

 

1. O loʻo i ai faʻailoga tauaso i le faʻamaoniga o masini faʻamalosi.

Ole fa'amaoniga lautele ole metrological e mana'omia le 10% po'o le 20% o le uta maualuga o meafaigaluega e avea ma amataga o le fa'amaoniga, ma o le tele o masini e le lelei le lelei e itiiti ifo pe tutusa ma le 10%.

2. E le mautu le saoasaoa o le gaioiina o le ave.

O saoasaoa faʻataʻitaʻiga eseese o le a maua ai faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga eseese, o lea e tatau ai foi ona faʻamaonia le saoasaoa.

3. E le talafeagai le filifilia o meafaitino a le tagata gaosi mea.

Aemaise lava pe a faia suʻega uʻamea tetele tonnage, aua o le laʻau e faʻamalosia foi i le taimi e tasi, o le faʻaleagaina lava ia o le a aʻafia ai iʻuga o suʻega. O le mea lea, e sili atu le filifilia o se mea uʻamea lafo lelei, pe afai e lafo mea uʻamea, o nisi taimi o le a lofituina ma gau saʻo;

4. Tulaga fa'apipi'i o le masini fa'asolo

Ona o le eseesega i le mamanu, o le tulaga faʻapipiʻi o le faʻaogaina o le masini e ese mai: ae o le faʻapipiʻiina i le pito o le sikulima o le a sili atu le saʻo nai lo le faʻapipiʻiina i luga o le afi;

5. Coaxiality (fa'asaga i le le faaituau) e le amanaiaina

Atonu o le faigata o le suʻega, toetoe lava leai se tasi e suʻesuʻeina le coaxiality o meafaigaluega, ae o le faafitauli coaxiality o le a mautinoa lava se aafiaga i taunuuga faataitai, aemaise lava nisi o suʻega uta laiti, ua vaʻaia le faavae faʻapipiʻi e le o faʻamautu meafaigaluega i totonu. o le suʻega, o le faʻamaoni o faʻamaumauga e manino;

6. Le faʻafitauli faʻapipiʻi

A maeʻa le faʻaaogaina umi, o le a ofuina le auvae o le mea faʻapipiʻi, o le a gau le nifo ma o le a faʻaleagaina nifo, lea o le a oʻo atu ai i le le faʻatuatuaina o le pipii, pe faʻaleagaina ai le faʻataʻitaʻiga, ma aʻafia ai le taunuuga mulimuli o le. le suega.

7. Synchronous fusi po'o fa'aitiitia aafiaga

Afai e le lava le faʻaeteete o meafaigaluega i le gaosiga o le gaosiga, o le a faʻavaveina le soifua matua o nei vaega e lua, ma o le a aʻafia ai taunuuga o le suʻega pe a le suia i le taimi.

8. Ua faaletonu le masini puipuiga malu

O a'afiaga e ono fa'aleagaina sa'o ai masini, ma e fautuaina e siaki e le aunoa, ona o nisi e mafua mai i le fa'aletonu o le polokalama.

 

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Sep-29-2024
WhatsApp Online Chat!