Fa'aoga fanua ole Softness Tester

DRK119 Su'ega vaivai

Su'ega vaivaiose masini e fa'aoga faapitoa e fua ai le vaivai o mea. O le mataupu faavae e masani lava ona faʻavae i luga o mea faʻapipiʻi o meafaitino, e ala i le faʻaogaina o se mamafa poʻo se faʻalavelave e iloa ai mea vaivai o mea. O lenei ituaiga mea faigaluega e iloilo le vaivai o se mea e ala i le fuaina o lona tali faaletino (e pei o le mamafa, fesuiaiga o foliga, ma isi) i le taimi o le faʻamalosi poʻo le vevesi.

 

 

Su'ega vaivaio loʻo i ai le tele o faʻaoga i le tele o alamanuia, e aofia ai ae le gata i vaega nei:

1. Alamanuia ie:

O loʻo faʻaaogaina le suʻega vaivai i le fale gaosi oloa e fua ai le vaivai o oloa D, e pei o palanikeke, solo, moega ma isi. O le vaivai o le ie e matua afaina ai lona mafanafana ma le faʻatinoga, o lea ua avea ai le suʻega vaivai ma meafaigaluega taua mo le suʻesuʻeina o uiga lelei.

 

2. Alamanuia pa'u:

O le vaivai o oloa paʻu o se tasi lea o faʻailoga taua o lona tulaga lelei. E mafai ona faʻaogaina le suʻega vaivai e fuaina ai le vaivai o seevae paʻu, ato paʻu, lavalava paʻu ma isi oloa paʻu, lea e maua ai le faʻamautinoaga taua mo le gaosiga o oloa paʻu.

 

3. Alamanuia pa'u:

O le vaivai o oloa pa'u ei ai se aafiaga taua i lona faatinoga. I paʻu taʻavale, faʻamaufaʻailoga ma isi fanua, o le vaivai o le paʻu e fesoʻotaʻi saʻo i lona faʻamaufaʻailogaina ma le ola tautua. O le fa'aogaina o le su'ega vaivai e fesoasoani e iloilo sa'o ai mea vaivai o oloa pa'u.

 

4. alamanuia palasitika:

O le vaivai o oloa palasitika e iai sona aafiaga taua i lona faʻaogaina ma le saogalemu. I fanua o mea faʻapipiʻi, paipa, uaea ma uaea, vaivaitagata su'es e mafai ona fa'aoga e fua ma iloilo ai uiga vaivai o oloa palasitika.

 

5. Alamanuia pepa:

Pepa vaivai su'ega o se meafaigaluega fa'apitoa e fa'aoga e fua ai le vaivai o pepa. I totonu o pisinisi pepa, o le su'ega vaivai e fesoasoani i tagata gaosi oloa ia malamalama ma fa'amalieina uiga vaivai o oloa e fetaui ma mana'oga o tagata fa'atau eseese.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Aukuso-15-2024
WhatsApp Online Chat!