Ose Meafaigaluega Su'esu'e e fa'atatau i le Soxhlet Extraction Principle

Franz Von Soxhlet, ina ua uma ona lolomiina ana pepa i luga o le physiological properties o le susu i le 1873 ma le faiga o le gaosiga o le pata i le 1876, lomia i le 1879 o se tasi o ana mea sili ona taua i le tulaga o le lipid technology: Na ia faia se meafaigaluega fou mo le suʻeina. ga'o mai le susu, lea na mulimuli ane fa'aaoga lautele i le lalolagi atoa mo le su'eina o ga'o mai mea ola:Soxhlet extractor

Soxhlet extractor fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga faiga

Soxhlet extractorfa'ata'ita'iga fa'atatauga faiga:

(1) Tuu le pusa pepa faamama i totonu o le pusa o le Soxhlet extractor, faʻafesoʻotaʻi le ipu gaʻo ua faʻamago i le mamafa faifaipea, faʻaopopo le ether poʻo le suauʻu ether mai le pito i luga o le condensate tube o le extractor i le 2/3 o le voluma o le fagu, pasi le vai condensate, faatofu le fagu pito i lalo i le vai taele e vevela, ma faʻapipiʻi malie se tamai polo o le cotton absorbent i le pito i luga o le gutu o le condensate tube.
(2) Faʻatonuina o le vevela: e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.
(3) Faʻatonu taimi faʻatonutonu: taimi faʻapipiʻi e faʻalagolago i le gaʻo gaʻo o loʻo i totonu o le faʻataʻitaʻiga, o le mita gaʻo e masani ona maua mai i le 1-1.5h, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le gaʻo ua maeʻa, e mafai ona e faʻaogaina le pepa faamama e faʻamasino ai, mai le aveeseina paipa e mitiia ai sina vaega itiiti o le eter ma faapau i luga o le pepa faamama mama, a uma ona mago le eter, e le tuua e le pepa faamama so o se gaʻo i luga o lona uiga ua uma ona aveese atoa.
(4) Ua mae'a le aveeseina. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e faʻafefe le eter i totonu o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma aveese le paipa faʻapipiʻi aʻo leʻi oʻo atu le maualuga o le vai eter i le pito sili ona maualuga o le siphon.

1

DRK-SOX316 su'esu'e ga'o e faavae i luga o le mataupu faavae o Soxhlet extraction, e tusa ai ma le faatulagaga faaleatunuu GB / T 14772-2008 mamanu otometi ga'o analyzer ga'o, o le meafaigaluega lelei mo le fuafuaina o le gaʻo i meaai, suauu, fafaga ma isi alamanuia, ae talafeagai foi mo fa'aputuga po'o le fa'amautuina o soluble compound i matā'upu 'ese'ese e pei o fa'ato'aga, si'osi'omaga ma alamanuia.

Fua fuaina 0.1-100%, e mafai ona fuafua le anotusi o gaʻo mama i meaʻai, fafaga, fatu, fatu ma isi faʻataʻitaʻiga;
Aveese le ga'o mai le palapala;
Ave'esea o mea fa'aola semi-volatile i le 'ele'ele, vaila'au fa'ato'aga, herbicides, ma isi;
Aveese le palasitika i totonu o palasitika, rosin i pepa ma pepa pepa, gaʻo i paʻu, ma isi;
Fa'aliga muamua o fa'ata'ita'iga mafiafia e ala i le kasa ma le chromatography vai;
O isi su'esu'ega mo le su'eina o mea fa'afefiloi po'o le su'eina o ga'o mama.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Sep-24-2024
WhatsApp Online Chat!