Hva er hovedanvendelsen av kortdistanse knusetester? Hvordan fungerer det?

Kortdistanse-knusetesteren er et slags eksperimentelt utstyr som brukes til å teste ytelsen til materialer under kompresjon i et lite område. Den evaluerer hovedsakelig materialers kompresjonsegenskaper ved å bruke trykkkraft og måle kraftendringen, og er mye brukt i materialvitenskap, ingeniørfag, farmasøytisk, næringsmiddelindustri og andre felt, spesielt innen styrkedeteksjon av papir og papp.

DRK113 Kortreist Crush Tester

Søknadsfelt:

1. Papir- og pappindustri: Brukes til å oppdage kortdistanseforenes styrke og papp, er en viktig indikator for produsenter å evaluere produktkvaliteten.
2. Materialvitenskap og ingeniørfag: For studier og evaluering av mekaniske egenskaper som elastisitet, avkastningsstyrke og deformasjonsatferd av materialer.
3. farmasøytisk og næringsmiddelindustri: i spesifikke anledninger, brukt til å teste knuseytelsen til farmasøytiske emballasjematerialer eller matemballasjematerialer.

 

 

Arbeidsprinsippet til kortdistanse-knustesteren innebærer vanligvis følgende trinn:

1. Klem prøven: Prøven plasseres mellom to fiksturer, som vanligvis er ca. 0,7 mm fra hverandre.

2. påfør trykk: gjennom kontrollenheten for å påføre trykk på prøven, slik at den komprimeres mellom de to fiksturene.

3. måling og registrering: Instrumentet vil vise og registrere maksimal trykkverdi for prøven i kompresjonsprosessen i sanntid,som vanligvis brukes til å evaluere kortdistanse kompresjonsstyrken til prøven.

 

 Flere tekniske parametere, se maskinintroduksjonen:

https://www.drickinstruments.com/drk113-short-span-compression-tester.html

Send din melding til oss:

FORESPØRSEL NÅ
  • [cf7ic]

Innleggstid: 12. september 2024
WhatsApp nettprat!